Game Pass-titels vanaf nu te preloaden op Xbox Series X|S

Nog sneller goedkope games spelen.

Een nieuwe update voor de Xbox Series X|S maakt het mogelijk om sommige Game Pass-titels voor de officiële release al te preloaden. Verschillende games in de 'coming soon'-sectie kun je dus vooral al installeren.

Microsoft benadrukt wel dat die optie niet standaard voor alle games beschikbaar zal zijn. Voor games die het vooraf installeren niet ondersteunen, is er evenwel de mogelijkheid om het downloaden automatisch te starten van zodra de game beschikbaar is.

Daarnaast introduceert de update nog enkele andere nieuwigheden. Zo kun je voor de achtergrond van je Xbox Series X/S kiezen uit zes verschillende dynamische thema's. Ook kun je in je bibliotheek ook zien welke games er geoptimaliseerd zijn voor Series X|S.

12

Ten slotte toont de update ook welke games er Auto HDR ondersteunen. Door die functie van de Xbox Series X|S zien heel wat oudere games er beter uit, zonder dat de oorspronkelijke ontwikkelaar daar iets voor hoeft te doen.

Wil je meer weten over de nieuwste console van Microsoft? Hier lees je alles over de Xbox Series X games en Xbox Series X specs.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread