Dit zijn de gratis PlayStation Plus games in december

Zinloos geweld staat deze maand centraal.

Sony heeft de PlayStation Plus-games voor de maand december bekendgemaakt. Vanaf 1 december kun je Just Cause 4 en Rocket Arena downloaden voor de PlayStation 4. Ook Worms Rumble is vanaf die dag gratis te downloaden, en dat zowel voor de PlayStation 4 als de PlayStation 5.

Worms Rumble is een real-time variant op de klassieke Worms-formule. 32 spelers vechten het in een arena uit met bazooka's en shotguns. Je kunt bovendien ook XP verdienen en gebruiken om je worm te customizen.

1

Just Cause 4 biedt net zoals zijn voorgangers onversneden openwereldplezier. Kleine wijzigingen maken van deze game de meest gestroomlijnde tot nu toe in de serie. Onze Carl was destijds alvast onder de indruk van de game in zijn Just Cause 4 review.

Rocket Arena is ten slotte een hero shooter waarin twee teams van drie spelers het tegen elkaar opnemen. De game kwam eerder dit jaar uit, maar wist voorlopig nog geen al te grote fanbase te vergaren. Brengt de toevoeging aan PlayStation Plus daar verandering in?

Tot 1 december kun je ook nog de PlayStation Plus games van november downloaden. Momenteel zijn Middle-earth Shadow of War, Hollow Knight: Voidheart Edition en Bugsnax gratis beschikbaar.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread