De PlayStation 5 toont hoelang je elke game al hebt gespeeld

Ook voor je oude PS4-games.

Sinds vandaag staan de eerste PlayStation 5 reviews online. Daaruit blijkt onder andere dat die console toont hoelang je elke game al hebt gespeeld. Dat is overigens niet enkel zo voor nieuwe PS5-games. Ook voor je oude PlayStation 4-titels kun je je speeltijd uit het verleden raadplegen.

Daarmee voegt Sony een veelgevraagde functionaliteit toe aan zijn nieuwe console. Fans klagen immers al jaren over het feit dat Sony alle speeltijden wel bijhoudt op zijn servers, maar niet zichtbaar maakt op je console.

1
Afbeelding via pushsquare.com

Heel binnenkort kun je deze functionaliteit zelf uitproberen. De PlayStation 5 release komt nu immers wel heel dichtbij.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread