CD Projekt Red ziet marktwaarde drastisch dalen

Rood, roder, roodst.

CD Projekt Red ziet zijn marktwaarde en de prijs van zijn aandelen sterk dalen. Daar zit de nogmaals uitgestelde Cyberpunk 2077 release ongetwijfeld voor iets tussen.

Dat de totale waarde van de Poolse ontwikkelaar zakt, is erg verrassend. In januari van dit jaar was het bedrijf 5,8 miljard euro waard en na de release van The Witcher 3 op Nintendo Switch in februari maar liefst 6,8 miljard euro. De marktwaarde piekte in augustus naar 8,2 miljard euro.

CPRLogo

Momenteel is dat bedrag al met meer dan 2 miljard gezakt en kost een aandeel geen 100 euro, maar 73 euro. Dat is het laagste sinds april van dit jaar.

Naast het aanzienlijk zakken van de marktwaarde zorgt het opnieuw uitstellen van Cyberpunk 2077 ook voor andere problemen. Zo moest CD Projekt Red met doodsbedreigingen afrekenen.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread