EA Play wordt in november toegevoegd aan Xbox Game Pass Ultimate

Pc-gamers moeten een maandje langer wachten

Microsoft en Electronic Arts maken bekend dat EA Play vanaf 10 november wordt toegevoegd aan het Xbox Game Pass Ultimate-abonnement. Dat is op dezelfde dag als de Xbox Series X release. Vanaf dan kunnen Game Pass Ultimate-abonnees met meer dan 60 titels van EA aan de slag.

Onder andere Battlefield 5, FIFA 20, Titanfall 2 en alle Mass Effect-games zitten in het EA Play-abonnement. Daarnaast krijgen abonnees bij de release van nieuwe titels ook de kans om de game al 10 uur lang op voorhand uit te proberen. Om de nieuwste games van Electronic Arts volledig te kunnen spelen, heb je wel nog steeds een afzonderlijk EA Play pro-abonnement nodig.

EA

Via xCloud kun je een aantal EA-titels ook naar je smartphone streamen, al is het nog onduidelijk welke games die functie ondersteunen. Pc-gamers moeten nog even wachten op dat alles. Pas begin december wordt EA Play ook voor hen beschikbaar via Xbox Game Pass Ultimate en Game Pass voor pc.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Nintendo Switch ondersteunt nu Bluetooth audio

Klinkt als bluetooth audio in de oren.

Nintendo kondigt Switch prijsverlaging aan

In aanloop naar de release van de Switch OLED.

Lego Super Mario 64 set onthuld

Minstens evenveel pixels als op de Nintendo 64.

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread