Nier Replicant lanceert in april 2021

ver. 1.22474487139...

Nier Replicant lanceert op 23 april 2021 voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Dat maakte ontwikkelaar Toylogic tijdens de Tokyo Game Show 2020 Online bekend.

De game heet voluit Nier Replicant ver. 1.22474487139... en is een opgepoetste versie van de eerste game in de Nier-serie, die in 2010 voor PlayStation 3 en Xbox 360 uitkwam. In de game ga je op zoek naar een geneesmiddel voor je zieke zus.

De ontwikkelaar heeft ook de White Snow Edition onthuld. Die speciale editie bevat een "Lunar Tear" Collector's Box, Steelbook Case, Pin Badge Set, Script Set en Soundtrack CD Set. De White Snow Edition is exclusief verkrijgbaar via de Square Enix Store voor 159 euro.

Na het origineel volgde in 2017 het succesvolle Nier: Automata voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. In de Nier: Automata review lees je waarom die game zo impactvol en elegant is.

white_snow_edition
Nier Replicant ver. 1.22474487139... - White Snow Edition.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Marcel de Jong

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread