God of War 2: Ragnarok onthuld

Sluitstuk van de show.

Als laatste troef aan het einde van de PlayStation 5 Showcase werd een nieuwe God of War-game onthuld. God of War 2: Ragnarok is een direct vervolg op het eerste deel uit 2018. De game is exclusief voor de PlayStation 5 en staat voor 2021 gepland.

Zoals de titel doet vermoeden staat de game volledig in het teken van Ragnarok, wat in de Noorse mythologie zo veel als de 'ondergang van de goden en de wereld' betekent. Dat belooft. De verder weinig zeggende teaser trailer kun je hieronder bekijken.

Hier lees je nog eens onze God of War review.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Maarten Denoo

Maarten Denoo

Pietje-precies

Keerde het multiplayergeweld de rug toe en verdiept zich nu vooral in actie-RPG’s en co-op-games. Kan eindeloos over finales van tv-series doorrazen.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread