Ninja streamt terug exclusief op Twitch

Terug naar zijn oorsprong.

Tyler Blevins, beter bekend als streamer Ninja, keert terug naar Twitch. In augustus 2019 sloot Ninja nog een verrassende exclusieve deal met het opgedoekte streamingsplatform Mixer. Nadat Mixer enkele maanden geleden op de schop ging, was Ninja al op verschillende platformen zoals Facebook Gaming, Youtube en Twitch te zien.

Daar komt nu een einde aan. Via een een korte video op zijn twitterkanaal laat Ninja weten dat hij terug exclusief op Twitch streamt. Hij keert dus terug naar zijn roots en de plek waar hij miljoenen fans heeft gemaakt.

12

"Ik kijk er naar uit om elke dag te streamen en opnieuw mijn volgers te vermaken. Samen met de community van Twitch hoop ik een betekenisvolle impact te hebben en kleinere streamers meer aandacht te geven," aldus Ninja.

Artikel geschreven door Jim Dae.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Redactie

Redactie

medewerker

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread