Gotham Knights aangekondigd

Co-op Arkham?

Tijdens DC FanDome evenement heeft Warner Bros. Games Montreal zijn nieuwe game Gotham Knights aangekondigd. De game bevat co-op, maar lijkt verder heel hard op de studio's vorige titel, Batman: Arkham Origins. De release staat gepland voor 2021.

Gotham Knights speelt zich af na de dood van Bruce Wayne. Het is nu aan Batgirl, Nightwing, Red Hood en Robin om de misdaad in Gotham City te bestrijden. in de game ga je solo of met twee spelers in co-op de strijd aan met iconische slechteriken zoals Mister Freeze.

In de eerste gameplaytrailer ligt de nadruk vooral op de directe combat, die meteen vertrouwd aanvoelt voor wie de Batman Arkham-games heeft gespeeld. De nadruk ligt deze keer wel minder op combo's, en vijanden hebben dit keer ook een level. Of ook de geweldige stealth uit de Arkham-games terugkeert, is nog niet geweten.

DC-fans hebben nog meer games om naar uit te kijken. Afgelopen nacht is immers ook Suicide Squad: Kill the Justice League aangekondigd.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread