Fall Guys: Ultimate Knockout op een week tijd twee miljoen keer verkocht

Cijfers om van achterover te vallen.

Fall Guys: Ultimate Knockout ging de eerste week twee miljoen keer over de toonbank. Dat maakt uitgever Devolver Digital bekend via een tweet.

De uitgever bedankt in de tweet zowel het team van ontwikkelaar Mediatonic als de fans die de mijlpaal samen mogelijk hebben gemaakt. Daarnaast onthult de uitgever enkele indrukwekkende statistieken over de game.

Zo zijn er al meer dan zestig miljoen Fall Guys gevallen en werden er meer dan 1,5 miljoen crowns uitgedeeld. Ook op Twitch doet de game het erg goed, want op dat streamingsplatform werden er al meer dan 23 miljoen uur aan streams van Fall Guys: Ultimate Knockout bekeken.

Dat de game het zo goed doet, was een dag na de release al duidelijk. Na amper 24 uur overschreed Fall Guys: Ultimate Knockout al de kaap van 1,5 miljoen spelers. Ook bleek gisteren dat Fall Guys: Ultimate Knockout vorige week de best verkochte game op Steam was.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread