Ghost of Tsushima krijgt co-op multiplayer

Legendarisch.

Ghost of Tsushima krijgt deze herfst een co-op multiplayermodus. De modus heet Ghost of Tsushima: Legends en bevat verschillende nieuwe missies voor groepen van twee tot vier spelers. Die missies kun je zowel met vrienden als onbekenden spelen via online matchmaking.

Volgens Sucker Punch-medewerker Darren Bridges staat de multiplayermodus volledig los van het singleplayerverhaal. Je speelt dus niet als Jin en zijn kompanen, maar als vier legendarische helden waarover op Tsushima verhalen de ronde doen.

Die helden vormen meteen ook vier verschillende klasses: de Samurai, Hunter, Ronin en Assassin. Elke klasse krijgt verschillende unieke voordelen en vaardigheden. Daarover onthult de ontwikkelaar binnenkort meer.

Groepen van twee spelers kunnen verschillende story missions spelen. Die bevatten 'bovennatuurlijke twists waarvoor samenwerking met je partner essentieel is'.

Groepen van vier spelers krijgen dan weer toegang tot wave-based survival missions, waarin je onder andere Oni met bovennatuurlijke krachten bevecht'. Met vier spelers kun je daarnaast ook de eerste Ghost of Tsushima raid uitproberen. Die komt kort na de lancering van de co-op multiplayer uit.

Een exacte releasedatum is er nog niet voor Ghost of Tsushima: Legends. In afwachting lees je op de site Maartens Ghost of Tsushima review.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Zo vang je Druddigon in het laatste Pokémon Go event

Waar kan je deze dragon Pokémon uit Gen 5 vinden in Pokémon Go.

Dit zijn de PlayStation Now-titels voor december 2021

Inclusief GTA 3: The Definitive Edition.

Digital Foundry | De beste gaming keyboards in 2021

De beste mechanische en niet-mechanische keyboards uitgetest.

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread