Phil Spencer: 'Xbox Game Pass komt niet naar concurrerende platformen'

Concurrentie niet geïnteresseerd in de service.

Xbox-topman Phil Spencer laat in een interview weten dat Xbox Game Pass niet naar concurrerende platformen komt. Daar kan het bedrijf namelijk niet dezelfde ervaring bieden die het hoog in het vaandel draagt.

Volgens Spencer zijn Sony en Nintendo niet geïnteresseerd om de Xbox Game Pass en de bijbehorende Xbox-ervaring aan te bieden op de PlayStation 4, PlayStation 5 en Nintendo Switch. Bij die 'Xbox-ervaring' horen volgens hem immers ook de community, achievements, Game Pass en de first-party exclusives.

12

Dat de service niet naar concurrerende platformen komt, lijkt ons logisch. De Xbox Game Pass zou enkel de services van de PlayStation 4, PlayStation 5 en Nintendo Switch ondermijnen. In ander Xbox-nieuws ontdek je dat alle Xbox Game Studios games de komende jaren cross-gen blijven en dat Microsoft stopt met de productie van de Xbox One X en de Xbox One S All-Digital Edition.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Cuphead nu ook beschikbaar voor PlayStation 4

Te downloaden via de PlayStation Store.

Psychonauts 2 uitgesteld naar 2021

Nu wel de laatste keer uitstel?

Verder op de site...

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread