Call of Duty: Warzone verwijdert 200-player mode

That's all, folks!

De battle royale-modus voor 200 spelers is alweer uit Call of Duty: Warzone verdwenen na de laatste playlist update.

Een enorme verrassing is het niet, want ontwikkelaar Infinity Ward kondigde bij de introductie van de modus al aan dat BR 200 slechts tijdelijk beschikbaar zou zijn. Toch verdwijnt de modus wel heel snel terug uit de game. Infinity Ward was de mode voor 200 spelers al aan het teasen voordat Warzone goed en wel beschikbaar was.

BR 200 is niet de enige modus die verdwijnt. Ook de Juggernaut Royale mode, die samen met BR 200 werd geïntroduceerd met de Season 4: Reloaded update eind juni, is niet meer speelbaar. In plaats daarvan zijn BR Quads en BR Stimulus Trios terug aanwezig.

In ander Warzone nieuws: het lijkt erop dat de map in Season 5 een aantal grondige veranderingen ondergaat. Zo zal het stadium openen en krijgt Verdansk een rijdende trein. Het gerucht gaat dat die toevoegingen gebeuren om op te bouwen naar de officiële aankondiging van Black Ops: Cold War.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Bruce Vandeweyer

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread