Shadow Warrior 3 komt in 2021 uit

Eerste gameplay volgt tijdens de Devolver Direct van dit weekend.

Ontwikkelaar Flying Wild Hog onhult via een eerste teaser trailer dat Shadow Warrior 3 in ontwikkeling is. Het derde deel in de gereboote reeks komt in 2021 uit. Tijdens de de Devolver Direct persconferentie van komende zaterdag krijgen we de eerste gameplay te zien.

De eerste trailer toont alvast dat hoofpersonage Lo Wang terug is, net als de gekende − en geliefde − flauwe humor waarvoor de reeks bekend staat. Daarnaast suggereert Flying Wild Hog in de trailer dat je in het derde deel voor het eerst met een grappling hook aan de slag kunt.

De allereerste Shadow Warrior werd door 3D Realms gemaakt en kwam in 1997 uit. In 2013 bracht Flying Wild Hog een reboot uit, in 2016 volgde Shadow Warrior 2. Onze indrukken van die game lees je in onze Shadow Warrior 2 review.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread