Pc-versie Horizon: Zero Dawn releasedatum bekend

Komt naar Steam en de Epic Games Store.

Guerrilla Games heeft de releasedatum voor de pc-versie van Horizon: Zero Dawn bekendgemaakt. De futuristische openwereldgame is vanaf 7 augustus beschikbaar op Steam en de Epic Games Store voor 50 euro.

De pc-versie van Horizon: Zero Dawn bevat zowel de basisgame als de Frozen Wilds uitbreiding. Daarnaast krijg je ook een digitaal artbook en verschillende outfits en wapens die voordien enkel beschikbaar waren als pre-order bonus op de PlayStation 4.

Daarnaast bevat de pc-versie ook de nodige grafische upgrades. Zo zijn er verbeterde reflecties, dynamic foliage en kun je de game met een ontgrendelde framerate spelen. Daarnaast is er ook ondersteuning voor hogere resoluties en ultra-wide screens.

In afwachting van de release voor de pc vind je op de site alvast onze Horizon: Zero Dawn review. De game is meteen ook de ideale voorbereiding voor het recent aangekondigde Horizon: Forbidden West.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread