Fallout tv-reeks in de maak voor Amazon Prime

Van de makers van Westworld.

Amazon werkt aan een tv-reeks gebaseerd op Fallout. Dat kondigt het bedrijf vandaag aan via Twitter.

De tv-reeks wordt gemaakt door Kilter Films, het productiebedrijf van Jonathan Nolan en Lisa Joy. Zij zijn ook verantwoordelijk voor de reeks Westworld voor HBO. Wie de reeks gaat schrijven of regisseren, is nog niet bekend.

Bethesda Softworks is eveneens betrokken zal dus mee inspraak hebben in het creatieve verloop van de reeks.

Om de aankondiging te vieren, schreven Joy en Nolan een statement op hun website. "Fallout is één van de grootste gamereeksen aller tijden. Elk hoofdstuk van dit ontzettend fantasierijk verhaal heeft ons al vele uren gekost die we ook met familie en vrienden hadden kunnen besteden. We zijn dus ontzettend gelukkig dat we kunnen samenwerken met Todd howard en de rest van de briljante gekken bij Bethesda om dit enorme, subversieve en grappige universum tot leven te wekken met Amazon Studios."

Wanneer de reeks op Amazon Prime lanceert, is nog niet bekend, maar dat zal waarschijnlijk pas ten vroegste binnen drie jaar zijn.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Bruce Vandeweyer

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread