Nieuwe Modern Warfare map bevat ontploffende ratten

Maar op de goede manier.

De Call of Duty: Modern Warfare Season 4: Reloaded update van gisteren voegde een nieuwe map toe aan de game, en die kampt met een serieus rattenprobleem. De map bevat namelijk ontploffende ratten.

De nieuwe Cheshire Park map vindt plaats in een deel van Londen. Daar kun je mits wat extra werk een leuke easter egg activeren.

In het midden van de map staat er een standbeeld van de rattenvanger van Hamelen, de figuur uit de sprookjes die door op zijn fluit te spelen alle ratten uit een dorp weglokte.

1
Wie rattenvangers ziet, vindt ratten.

Wie goed oplet, kan op de map vijf muizenvallen vinden. Er verschijnt er maar één tegelijk, dus als je een val ziet moet je erop schieten om de volgende te laten verschijnen. Als je op alle muizenvallen schiet, verschijnt er op die locatie een stuk kaas.

Als je dat stuk kaas opraapt, zal ergens anders op de map een grote blok kaas verschijnen. Ook die moet je vinden en oprapen.

Als je dat laatste grote stuk kaas naar het standbeeld brengt, dan zal het standbeeld een klein leger aan ratten oproepen.

2
De muizenvallen verschijnen op willekeurige plekken op de map.

Die ratten ontploffen vervolgens in een kleurrijke wolk van confetti. Oooh!

Meer Call of Duty Warzone tips
Ben je op zoek naar meer informatie over Call of Duty: Warzone? Lees dan onze Call of Duty: Warzone gids en tips. Daarin vind je meer informatie voor beginners en geavanceerde spelers. We leggen daarnaast uit hoe de map en de gulag werken en hoe je cross-platform speelt. Bovendien bespreken we meerdere loadouts en weet je daardoor gelijk welke perks en wapens goed samenwerken. Ook lees je alles over de beruchte Snake Shot Akimbo loadout. Succes met het behalen van een victory!

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Bruce Vandeweyer

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread