Fallout 76 komt binnenkort naar Xbox Game Pass

Waste-landt volgende week op je pc of Xbox One.

Microsoft voegt volgende week Fallout 76 toe aan de Xbox Game Pass. Vanaf 9 juli kun je de game zowel op je pc als Xbox One uitproberen. Diezelfde dag wordt ook CrossCode toegevoegd aan de Xbox One-versie van het abonnement.

En dat is nog niet alles. Op de Xbox One kun je vanaf vandaag aan de slag met SoulCalibur 6. Ons oordeel over die fighting game lees je in Sanders SoulCalibur 6 review. Pc-gamers kunnen vanaf vandaag dan weer sportgame Out of the Park Baseball 21 uitproberen.

Fallout 76 kreeg bij de release heel wat kritiek. Vooral het tegenstrijdige gamedesign en de vele technische mankementen waren een doorn in het oog van vele fans, zoals je leest in onze Fallout 76 review. Sindsdien probeert Bethesda de game echter op te poetsen met regelmatige updates. Vorig jaar kon je zo onder andere aan de slag met de Fallout 76 Wastelanders update.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

The Last of Us 2 walkthrough en gids met collectables en item locaties

Onze gids die je volledig door The Last of Us 2 loodst.

Sims 4 cheats voor PS4, pc, Mac en Xbox One

Oneindig geld, onsterfelijkheid, carrières verbeteren, teleportatie en veel meer!

Red Dead Redemption 2 cheats voor PS4, pc en Xbox One

Welke codes zijn er in Red Dead Redemption 2 en wat is hun effect?

Minecraft cheats en commands

Achievements unlocken, XP krijgen, teleporteren en nog veel meer.

Fortnite Chapter 2 Season 3 - alle informatie over Season 13 verzameld

Alles wat je over Fortnite Chapter 2 Season 3 moet weten.

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread