PS5 heeft geen Smart Delivery zoals Xbox Series X

Niet zo slim.

Sony laat weten dat de PlayStation 5 geen automatisch upgradesysteem heeft dat vergelijkbaar is met het Smart Delivery-programma van Microsoft. PlayStation 4-games krijgen dus geen automatische next-gen upgrade op de PlayStation 5.

Dinsdag liet Electronic Arts weten dat het de digitale PlayStation 4-versie van Madden NFL 21 gratis zal upgraden voor de PlayStation 5. Daarop contacteerde het Japanse Gamespark Sony Japan met de vraag of ze dit gegeven doortrekken naar alle PlayStation 4-games via een Smart Delivery-achtige optie.

5

Sony is dat echter niet van plan. Ontwikkelaars en uitgevers kunnen volgens Sony wel kiezen of ze de PlayStation 4-versies van hun games upgraden naar PlayStation 5-versie.

Microsoft ondersteunt die optie wel en onthulde eerder alle Xbox One-games die Smart Delivery ondersteunen. Alle andere informatie over de PS5 lees je in onze artikels over de PlayStation 5 specs, de PlayStation 5 release en prijs, de PlayStation 5 controller en de PlayStation 5 games.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread