Horizon: Forbidden West aangekondigd voor PS5

Horizon Zero Dawn 2.

Sony heeft op de PS5 livestream Horizon: Forbidden West aangekondigd voor de PS5.

Horizon: Forbidden West is het vervolg op Horizon: Zero Dawn en volgt Aloy verder in haar avonturen. In de trailer zien we veel nieuwe vijanden, waaronder een robotische olifant, Japans geïnspireerde omgevingen, een woestijn en prachtige onderwatergebieden.

Het Nederlandse Guerilla Games is uiteraard weer de ontwikkelaar van de game. Wanneer Horizon: Forbidden West echter verschijnt werd niet verteld. Heb je de eerste game in de serie nog niet gespeeld? Lees dan zeker eens onze Horizon: Zero Dawn review.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Bruce Vandeweyer

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread