Frostpunk On The Edge DLC komt volgende maand uit

Zorgt voor nodige verkoeling.

Ontwikkelaar 11 bit studios laat via een trailer weten dat de On The Edge DLC voor Frostpunk op 20 augustus uitkomt op Steam, GOG en de Humble Store.

Na het einde van de hoofdgame legt een megastorm een nieuwe buitenpost bloot en krijg je de opdracht om die buitenpost uit te bouwen. Dat doe je door een nieuwe nederzetting te bouwen en je bevolking tevreden te houden via nieuwe wetten.

Daarnaast introduceert de uitbreiding ook nieuwe mechanics die je helpen om je huidige en nieuwe vestiging te laten samenwerken en krijg je toegang tot een nieuwe map. Meer informatie over de uitbreiding volgt op een later tijdstip.

Zoals je eerder al in de Frostpunk On The Edge teaser ontdekte, maakt de uitbreiding deel uit van de Season Pass, maar is hij ook afzonderlijk te koop.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread