Warzone Season 4 uitgesteld

Nog geen nieuwe datum voorzien.

Activision maakt bekend dat de start van Modern Warfare en Warzone Season 4 uitgesteld wordt. Ook het nieuwe seizoen van Call of Duty: Mobile krijgt een nieuwe datum.

Normaal gezien zou het vierde season van Call of Duty: Modern Warfare en Warzone morgen op 3 juni starten. Activsion doet dit uit solidariteit met de protestacties die wereldwijd gaande zijn na de moord op George Floyd door een politie-agent in de Verenigde Staten.

"We verzetten de lancering van Modern Warfare Season 4 en Call of Duty: Mobile Season 7 naar een latere datum. Nu is het moment dat degenene die staan voor gelijkheid, rechtvaardigheid en verandering gezien en gehoord moeten worden," aldus Activision.

Er is nog geen nieuwe datum bekend gemaakt waarop Call of Duty: Modern Warfare en Warzone Season 4 wel zou starten. Gisteren maakte Sony al besteld dat ook de livestream waarin ze voor het eerst PS5-games gingen tonen uitgesteld wordt.

Veel fans kijken uit naar Warzone Season 4, dat onder andere Captain Price als operator introduceert en mogelijk ook de aankondiging van een nieuwe Black Ops.

Wie zijn skills wil verbeteren, kan altijd terecht in onze Warzone gids met tips.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Bruce Vandeweyer

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread