Valorant releasedatum bekend

Knalwerk.

Riot Games heeft de releasedatum van Valorant bekendgemaakt. Vanaf 2 juni is de tactische shooter beschikbaar voor de pc. De game is free-to-play.

Eveneens is bekend dat de Valorant closed bèta op 28 mei eindigt. Spelers die daaraan mee hebben gedaan, raken uiteindelijk hun voortgang kwijt. Zo wil de ontwikkelaar iedereen bij de release gelijke kansen geven.

Om de lancering van Valorant te vieren, brengt Riot Games een nieuwe modus en een nieuwe map uit. Ook wordt er nog andere content aan de game toegevoegd.

Daarnaast benadrukt de ontwikkelaar het belang van extra servers om de latency te verlagen. Zo is het op korte termijn de bedoeling om onder andere in Warschau, Madrid en Londen de servercapaciteit uit te breiden.

Eerder kwamen we al te weten dat Valorant geen loot boxes krijgt. De game bevat wel microtransacties en een Battle Pass. Daarnaast krijgt Valorant ook een ranked mode.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Marcel de Jong

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread