GTA Online kan toevloed nieuwe spelers niet aan

Servers begeven het.

De servers van GTA Online hebben moeite met de toestroom aan nieuwe spelers.

Sinds vorige week donderdag is Grand Theft Auto 5 gratis te downloaden via de Epic Game Store. De aanbieding was meteen zo populair dat de online winkel zelf problemen had om de vraag te verwerken.

Nu hebben de problemen zich verplaatst. De toevloed aan nieuwe spelers die allemaal tegelijk GTA Online willen starten, zorgt ervoor dat de servers het regelmatig begeven en de online component van GTA 5 tijdelijk onspeelbaar is.

Rockstar laat echter weten dat het hard werkt aan een oplossing voor het probleem. "Door het extreem hoge aantal spelers ervaren we momenteel problemen met toegang tot Rockstar Games Services zoals de Rockstar Games Launcher en GTA 5 voor pc," laat Rockstar in een tweet weten. "We werken hard om dit probleem op te lossen en houden jullie op de hoogte."

Ondanks de problemen met GTA Online blijft GTA 5 wel speelbaar in singleplayer. Je hebt overigens nog tot en met donderdag 21 mei de tijd om GTA 5 gratis te downloaden. Om 17u die dag verdwijnt de game weer.

Tot de GTA online servers weer werken, kun je je misschien amuseren met de GTA 5 cheats in singleplayer.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Bruce Vandeweyer

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread