Dirt 5 aangekondigd

Daar maken we graag onze handen voor vuil.

Tijdens de Inside Xbox livestream heeft Codemasters Dirt 5 aangekondigd. De game komt in oktober uit en komt zowel naar de Xbox One als de Xbox Series X. Dankzij Smart Delivery hoef je de game bovendien maar één keer te kopen. Over andere platformen is voorlopig niet gesproken, maar vermoedelijk komt de game ook naar de PlayStation en de pc.

In een eerste trailer voor de game krijgen we alvast de grafische kracht van de Xbox Series X te zien. Codemasters laat bovendien weten dat je de game op dat platform zowel in 4K met 60 frames per seconde kunt spelen, als op een lagere resolutie met 120 frames per seconde.

Dirt 4 dateert intussen alweer van 2017. Die game gaf je de keuze tussen een semi-arcadegevoel en een meer veeleisende simulation mode. Kies jij voluit voor die laatste, dan is Dirt Rally 2.0 mogelijk meer iets voor jou.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread