Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Dirt 5 aangekondigd

Daar maken we graag onze handen voor vuil.

Tijdens de Inside Xbox livestream heeft Codemasters Dirt 5 aangekondigd. De game komt in oktober uit en komt zowel naar de Xbox One als de Xbox Series X. Dankzij Smart Delivery hoef je de game bovendien maar één keer te kopen. Over andere platformen is voorlopig niet gesproken, maar vermoedelijk komt de game ook naar de PlayStation en de pc.

In een eerste trailer voor de game krijgen we alvast de grafische kracht van de Xbox Series X te zien. Codemasters laat bovendien weten dat je de game op dat platform zowel in 4K met 60 frames per seconde kunt spelen, als op een lagere resolutie met 120 frames per seconde.

Cover image for YouTube videoDirt 5 | Official Announce Trailer

Dirt 4 dateert intussen alweer van 2017. Die game gaf je de keuze tussen een semi-arcadegevoel en een meer veeleisende simulation mode. Kies jij voluit voor die laatste, dan is Dirt Rally 2.0 mogelijk meer iets voor jou.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

DiRT 5

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties