In Assassin's Creed Valhalla zijn beide hoofdpersonages canon

Emancipatie in Vikingtijd.

Ubisoft laat weten dat zowel het mannelijke als het vrouwelijke hoofdpersonage in Assassin's Creed Valhalla canon is. Welk personage je kiest, heeft dus geen invloed op het verhaal.

Dat maakt Ubisoft zelf bekend nadat een fan zich afvroeg of het vrouwelijke personage in Assassin's Creed Valhalla canon is. Dat was immers het geval in Assassin's Creed Odyssey met Kassandra. Narrative Director Darby McDevitt laat daarop weten dat beide personages dit keer canon zijn. In de game ontdek je hoe dat precies in elkaar zit.

Naast het bovenstaande feit ontdekken we ook dat stemactrice Cecilie Stenspil de stem van de vrouwelijke versie van Eivor inspreekt. Dat maken Stenspil en McDevitt bekend via Instagram en Twitter. De Deense actrice verleende haar stem eerder al aan de animatiefilm Gummi T. Daarnaast speelde ze mee in enkele minder bekende Deense series.

Een ander leuk detail om te weten over Ubisoft's nieuwste game is dat Assassin's Creed Valhalla wordt ontwikkeld door vijftien studio's en dat Assassin's Creed Valhalla dit najaar ook naar de Xbox Series X en PS5 komt. Ten slotte weten we intussen ook dat Assassin's Creed Valhalla Smart Delivery op Xbox ondersteunt.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread