Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Assassin's Creed Valhalla wordt ontwikkeld door vijftien studio's

Met z'n allen in dezelfde drakar!

Na de Assassin's Creed Valhalla aankondiging gisteren komen we nu te weten dat hoofdontwikkelaar Ubisoft Montréal de hulp inroept van maar liefst veertien andere ontwikkelaars.

In een tweet bedankt Ubisoft Montréal zijn eigen medewerkers voor het goede werk en hun onvoorwaardelijke inzet. Verder bedankt het bedrijf ook de veertien andere studio's die meewerken aan de titel. Als laatste eindigt de studio het bericht met 'Skàl!' oftewel 'Proost!'.

Bekijk op YouTube

Dat er in totaal vijftien ontwikkelaars aan de game werken, is best indrukwekkend. Aan voorganger Assassin's Creed Odyssey werken er immers 'maar' zeven verschillende studio's. Aan de hoeveelheid ontwikkelaars kun je dus afleiden dat Ubisoft ongelooflijk hard gelooft in het succes van de nieuwe Assassin's Creed-game. Of dat laatste terecht is, moet nog blijken.

Tot de release van de nieuwste Assassin's Creed-titel kunnen spelers nog steeds aan de slag met de huidige game in de reeks. Daar lees je alles over in onze Assassin's Creed Odyssey review. Verder weten we intussen dat Assassin's Creed Valhalla dit najaar ook uitkomt voor de Xbox Series X en PS5.

Read this next