Pokémon GO introduceert raids op afstand

GO vanop afstand.

Door de coronacrisis is het nu moeilijker dan ooit om op pad te gaan en Pokémon GO-raids te voltooien. Om dat probleem aan te pakken, roept Niantic de Remote Raid Pass in het leven. Daarmee krijg je de kans om van thuis uit mee te doen aan alle raids.

Wie thuis zit en wil meedoen aan Pokémon GO-raids, klikt op de Gym van een evenement en ruilt een Remote Raid Pass in voor een plaatsje in de lobby. Aangezien elke lobby een limiet van maximaal vijf spelers heeft, wordt elke zesde speler doorverwezen naar een nieuwe lobby. Om de toevoeging van het raiden op afstand te vieren, krijg je de kans om Darkrai, Altered Forme Giratina en Virizion te vangen in vijfsterrenraids. De exacte tijden waarop die Pokémon verschijnen in raids lees je hier.

Om deel te nemen aan de raids vanop afstand koop je nu met korting een Remote Raid Pass voor 100 PokéCoins en drie Remote Raid Passes voor 250 pokéCoins. Momenteel krijg je ook de kans om eenmalig drie van die Passes te kopen voor 1 PokéCoin. Momenteel koop je ook een pakket met twintig Ultra Balls, vijftien Razz Berries en vijftien Pinapp Berries voor datzelfde bedrag

Dat Niantic zo'n pakketten aanbiedt in ruil voor 1 PokéCoin is niet nieuw. Enkele weken geleden had de uitgever nog een verrassing in petto, toen deelde het bedrijf vanwege de coronacrisis Pokémon GO zorgpakketten uit. Naast zorgpakketten kreeg Pokémon GO recent ook ranglijsten. Die zijn sinds 12 april actief in de competitieve multiplayer van de game.

Dat het hoogdagen voor Pokémon GO zijn is duidelijk. Morgen start ook de Pokémon GO Kanto Throwback Challenge 2020.

Advertentie

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread