Gerucht: Prince of Persia: Sands of Time-trilogie krijgt remake

Een virtuele reis naar Perzië.

Als we Reddit-gebruiker DenseEquation mogen geloven, dan krijgt de Prince of Persia: Sands of Time-trilogie een remake. Die lanceert mogelijk tijdens de feestdagen of ergens in 2021.

Volgens het bericht bevat de remake dezelfde mechanics en hetzelfde verhaal, maar met enkele nieuwe plotwendingen. Daarnaast kruipt stemacteur Yuri Lowenthal opnieuw in de huid van het hoofdpersonage. De remake zal vermoedelijk deze zomer tijdens een digitale persconferentie van Ubisoft worden voorgesteld.

12
13

Om het gerucht kracht bij te zetten, toont DenseEquation enkele afbeeldingen van de remake. Op de eerste foto zien we een locatie met veel pilaren, de tweede afbeelding toont de achterkant van een personage gekleed in een blauw gewaad, een harnas en met een zwaard op de rug.

Het is intussen bijna tien jaar geleden dat de laatste game in de reeks uitkwam, The Forgotten Sands. In datzelfde jaar kwam er ook nog een Prince of Persia-film van bedenkelijke kwaliteit uit met Jake Gyllenhaal in de hoofdrol.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread