Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: Prince of Persia: Sands of Time-trilogie krijgt remake

Een virtuele reis naar Perzië.

Als we Reddit-gebruiker DenseEquation mogen geloven, dan krijgt de Prince of Persia: Sands of Time-trilogie een remake. Die lanceert mogelijk tijdens de feestdagen of ergens in 2021.

Volgens het bericht bevat de remake dezelfde mechanics en hetzelfde verhaal, maar met enkele nieuwe plotwendingen. Daarnaast kruipt stemacteur Yuri Lowenthal opnieuw in de huid van het hoofdpersonage. De remake zal vermoedelijk deze zomer tijdens een digitale persconferentie van Ubisoft worden voorgesteld.

Om het gerucht kracht bij te zetten, toont DenseEquation enkele afbeeldingen van de remake. Op de eerste foto zien we een locatie met veel pilaren, de tweede afbeelding toont de achterkant van een personage gekleed in een blauw gewaad, een harnas en met een zwaard op de rug.

Het is intussen bijna tien jaar geleden dat de laatste game in de reeks uitkwam, The Forgotten Sands. In datzelfde jaar kwam er ook nog een Prince of Persia-film van bedenkelijke kwaliteit uit met Jake Gyllenhaal in de hoofdrol.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Prince of Persia: The Forgotten Sands

PS3, Xbox 360, Nintendo Wii, PSP, PC, Nintendo DS

Prince of Persia: The Sands of Time

Nintendo GBA, Nintendo GameCube, PS2, Xbox, PC

See 2 more

Prince of Persia: The Two Thrones

Nintendo GBA, Nintendo GameCube, PS2, Xbox, PC

Prince of Persia: Warrior Within

iOS, Nintendo GameCube, PS2, Xbox, PSP, PC, Nintendo DS

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties