Call of Duty: Warzone krijgt opnieuw Trios

Geliefkoosde modus keert terug naar het front.

Na veel klachten van fans voegt Infinity Ward opnieuw een Trios mode toe aan Call of Duty: Warzone. Die update lanceert bij ons op 17 april.

In de bijbehorende tweet geeft de ontwikkelaar aan dat hij de fans 'luid en duidelijk' heeft gehoord en dat Trios op 17 april lokale tijd terugkeert naar Call of Duty: Warzone. Wat dat betekent voor Quads en Scopes and Scatter Guns is niet duidelijk.

Wat wel duidelijk is, is de knipperlichtrelatie tussen Infinity Ward en de Trios-modus. Intieel was de game enkel in teams van drie te spelen. Op 8 april verdween die modus echter plots. Dat schoot bij vele fans in het verkeerde keelgat, waardoor de modus snel terugkwam. Daar bleef het echter niet bij, want op 14 april verving de maker Trios met de gelijkaardige Scopes and Scatter Guns-modus. Daarop trokken de fans opnieuw naar Reddit, met succes zo blijkt.

Ondanks de heisa omtrent de Trios mode doet de Battle Royale-mode het nog steeds erg goed. Onlangs vernamen we namelijk dat Call of Duty: Warzone op een maand tijd meer dan 50 miljoen spelers heeft.

Meer Call of Duty Warzone tips
Ben je op zoek naar meer informatie over Call of Duty: Warzone? Lees dan onze Call of Duty: Warzone gids en tips. Daarin vind je meer informatie voor beginners en geavanceerde spelers. We leggen daarnaast uit hoe de map en de gulag werken en hoe je cross-platform speelt. Bovendien bespreken we meerdere loadouts en weet je daardoor gelijk welke perks en wapens goed samenwerken. Succes met het behalen van een victory!

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread