E3 2020 krijgt geen online evenement

Alle leuke dingen zijn afgelast!

Bijna een maand geleden berichtte organisator Entertainment Software Association in een update dat E3 2020 is afgelast. De organisator ging wel de opties bekijken voor een online evenement. Een maand later laat diezelfde organisatie weten hier vanaf te zien.

In een bijbehorende persbericht lezen we dat de organisatie in juni wel verschillende bedrijven gaat helpen om hun aankondigingen extra in de verf te zetten. Die aankondigingen vind je de komende maanden op E3expo.

12

Daarnaast bevestigt de organisatie nogmaals de E3 2021 datum waarop we ons aan een gloednieuw E3-evenement mogen verwachten.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread