Darkest Dungeon krijgt PvP dankzij The Butcher's Circus-uitbreiding

Bloedvergieten gegarandeerd.

Ontwikkelaar Red Hook Studios maakt via Twitter bekend dat de nieuwste DLC voor Darkest Dungeon The Butcher's Circus heet. Die DLC introduceert onder andere een arena-achtige PvP-modus.

De nieuwste uitbreiding voor Darkest Dungeon komt in de loop van mei uit. Daarin nemen teams van vier spelers het tegen elkaar op in de The Butcher's Circus-arena van New Hamlet. De bedoeling is om een zo'n hoog mogelijke plaats in de ranglijst te verwerven.

12

Daarnaast verzamelen spelers ook componenten om hun persoonlijke banner samen te stellen en verzamel je sieraden om strategisch in te zetten. Ten slotte krijgt de uitbreiding thematische achtergrondmuziek, horen we grapjes van Wayne June en bevat de The Butcher's Circus meer geluidseffecten. Meer informatie over de game vind je in onze Darkest Dungeon review.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread