Call of Duty: Modern Warfare multiplayer krijgt gratis weekend

Gratis weekend zorgt voor digitale knalpartijen.

Dit weekend test je de Call of Duty: Modern Warfare multiplayer gratis uit. Dat maakt Activision bekend via de blog van het bedrijf.

Wie Call of Duty: Warzone bezit, krijgt van 3 tot 6 april eveneens gratis toegang tot de andere multiplayermodi van de game. Vanaf 19 uur vanavond krijg je toegang tot de Stocked Up, Locked Down 24/7 Playlist. In die playlist test je de maps Atlas Superstore (10v10) en Shoot House (6v6) en de game modes Kill Confirmed, Domination, Hardpoint en Headquarters.

Wie Call of Duty: Modern Warfare dit weekend koopt, mag al de gemaakte progressie bovendien behouden. Dat betekent dat je gekochte of gekregen voorwerpen, je rangschikking en je Battle Pass-voortgang gewoon mee kan nemen. Iedereen die tijdens de periode overgaat tot de aankoop van een digitale versie van de game krijgt ook het XRK Weapons Pack als beloning. Die bevat de assault rifle en een handgun blauwdruk.

Meer Call of Duty Warzone tips
Ben je op zoek naar meer informatie over Call of Duty: Warzone? Lees dan onze Call of Duty: Warzone gids en tips. Daarin vind je meer informatie voor beginners en geavanceerde spelers. We leggen daarnaast uit hoe de map en de gulag werken en hoe je cross-platform speelt. Bovendien bespreken we meerdere loadouts en weet je daardoor gelijk welke perks en wapens goed samenwerken. Succes met het behalen van een victory!

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread