Animal Crossing Nook-miles, Nook's milesprogramma en Nook Miles + opdrachten in New Horizons uitgelegd

Alles wat je moet weten over Tom Nook's nieuwste business idee. 

Eenmaal gearriveerd op je verlaten eiland in Animal Crossing: New Horizons, zal je misschien een gidsende hand nodig hebben om je wat richting te geven en je mogelijkheden te verkennen. Dat is waar Nook's milesprogramma in actie schiet.

Nook's Milesprogramma geeft van meet af aan een hele resem aan taken, inclusief de Miles+ opdrachten, die je aanmoedigen en belonen om je mogelijkheden op je eiland te verkennen.

Een opdracht in Nook's milesprogramma voltooien levert je Nook-miles op als beloning, die je op hun beurt weer kunt spenderen aan andere beloningen, in de eerste plaats je eerste huis!

Op deze pagina:

Nook's milesprogramma in Animal Crossing: New Horizons uitgelegd

Nook's milesprogramma in New Horizons is een verzameling opdrachten die je kan voltooien tijdens je luilekkerleventje op je eiland. Je kan de opdrachten bekijken op je Nookphone door naar de Nook-miles app te gaan.

Bij het voltooien van elke opdracht krijg je een bepaalde hoeveelheid Nook-miles als beloning. Deze kunnen vervolgens geruild worden voor items of services.

Animal_Crossing_New_Horizons_Miles_9
Je vindt de Nook-miles app op je Nook Phone.

Nook-miles + taken in Animal Crossing: New Horizons uitgelegd

In Animal Crossing: New Horizons geeft Nook's milesprogramma je twee soorten opdrachten om uit te kiezen: algemene Nook-miles opdrachten of Miles+ opdrachten.

Nook Miles +

Elke dag krijg je vijf nieuwe Miles+ opdrachten, wat van hen eigenlijk Animal Crossing's versie van dagelijkse quests maakt. Je kan deze taken bovenaan in de Nook-miles app vinden.

Een Miles+ opdracht kan variëren van praten met de bewoners van je eiland tot een bepaald aantal fossielen laten analyseren.

Deze taken kunnen maar één keer volbracht worden en het aantal Nook-miles dat je hiervoor krijgt is vermenigvuldigd door twee.

Animal_Crossing_New_Horizons_Miles_8
Nook Miles + kan je bovenin de app vinden.

Dat betekent data ls je een Miles+ opdracht volbrengt die zegt dat je er 100 miles voor krijgt, je er in feite 200 zult krijgen. Fijn!

Als je eenmaal je Nook Miles+ taken van de dag hebt volbracht, moet je wachten tot de volgende dag om nieuwe te ontvangen.

Nook-miles opdrachten

De normale Nook-miles opdrachten zijn gemaakt om je te belonen tijdens het spelen van de game in het algemeen en je meer en meer aspecten van je eiland vrijspeelt.

De meeste taken zijn verdeeld over vijf verschillende fases, waarin telkens de moeilijkheidsgraad van de opdracht en de hoeveelheid Nook-miles die je in ruilt krijgt, verhoogt naarmate je verder in de game gaat.

Je speelt ook nieuwe woorden om te gebruiken in je titel op je paspoort door deze taken te voltooien.

Animal_Crossing_New_Horizons_Miles_5

Deze Nook-mile opdrachten omvatten veel verschillende activiteiten, van vis vangen tot elke dag praten met je buren.

Animal_Crossing_New_Horizons_Miles_6

Hieronder vindt je enkele Nook-mile opdrachten als voorbeeld:

 • Insecten vangen
 • Maak dingen met de doe-het-zelf werkbank
 • Vissen
 • Fossielen laten analyseren
 • Bloemen planten
 • Praten met je eilandbewoners
 • Brieven sturen naar je vrienden
 • Reizen naar andere eilanden
 • Verschillende soorten fruit planten

Waar kan je je Nook-miles aan spenderen in Animal Crossing: New Horizons?

New Horizons zou geen Animal Crossing-game zijn als het eerste wat je met je Nook-miles moest doen, niet het afbetalen van je lening aan Tom Nook is.

Op je eerste dag op je eiland wordt al duidelijk dat je tent niet helemaal gratis is. Tom Nook vraagt 5000 Nook-miles ter compensatie, en als die eenmaal afbetaald zijn, kan je je tent upgraden naar een huis (met uiteraard de bijhorende hypotheek).

Dat is de enige keer dat je een lening bij Tom Nook kan afbetalen met Nook-miles. Hierna zal hij zijn betalingen enkel nog in klingels aanvaarden.

Animal_Crossing_New_Horizons_Miles_4

Naast het afbetalen van je tent kan je ook de NookStation bij de servicebalie gebruiken om Nook-miles te wisselen in allerhande goederen en services.

Om dit te doen, selecteer je de optie 'Nook-miles inwisselen' terwijl je de NookStation gebruikt. Je kan deze in de rechterhoek van de servicebalie vinden.

Animal_Crossing_New_Horizons_Miles_3

Vervolgens krijg je een lijst met alles wat er op dat moment beschikbaar is, en de hoeveelheid Nook-miles die je ervoor moet afgeven. Hier kan je naast leuke shirts ook upgrades kopen zoals een uitbreiding van je zakken, of Nook-miles bonnen waarmee je naar een ander onbewoond eiland op reis kan gaan.

Animal_Crossing_New_Horizons_Miles_2

Daarnaast kan je ook nieuwe kapsels en haarkleuren kopen en zelfs Doe-het-zelf recepten voor beter gereedschap. Hiermee kan je gereedschap maken zoals de schep, hengel en meer zonder dat ze zo snel breken.

Je kan met Nook-miles je zakken tot twee keer toe groter maken, wat een grote hulp zal zijn tijdens je tijd op het eiland!

Je kan verder ook Nook-miles wisselen voor zaken zoals:

 • Tapijten
 • kleren, waaronder shirts, petten, schoenen, sokken en meer
 • Doe-het-zelf recepten
 • Meubels
 • Haarstijlen, kapsels en haarkleuren
 • NookPhone beschermhoesjes
 • Behangpapier

Spaar genoeg Nook-miles en wie weet zal je zelfs een monstergevecht kunnen nabootsen op je eiland!

ADVERTENTIE

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Jasper Segers

Jasper Segers

Heel Belangrijk

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Gerelateerde content

The Sims 4 krijgt Tiny Living DLC

Maximaal plezier op een minimale oppervlakte.

FTL: Faster Than Light tijdelijk gratis in de Epic Games Store

Haast je, deze aanbieding verdwijnt sneller dan de snelheid van het licht.

Verder op de site...

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread