Pc-versie Horizon Zero Dawn ondersteunt UltraWide-schermen

Alloy in het lang en in het breed.

De pc-versie van Horizon Zero Dawn ondersteunt UltraWide-schermen. Dat bevestigt community manager Anne van der Zanden via het forum op Steam.

Bij de aankondiging van de pc-versie van Horizon Zero Dawn Complete Edition kregen we te horen dat er binnenkort meer details aan zitten te komen. Vanwege de schaarste aan informatie blijven fans echter met veel vragen achter, onder andere of de port UltraWide-schermen ondersteunt. Volgens een nieuwsgierige fan is dat laatste fan alvast het geval.

12

De fan ontdekte namelijk dat een van de screenshots op de winkelpagina een UltraWide resolutie heeft. Om de ontdekking kracht bij te zetten, reageerde van der Zanden met de bevestiging dat de game ook op extra brede schermen te spelen is.

Hoe Horizon Zero Dawn er in slaagt om nieuwe horizonten te ontdekken, lees je in de Horizon Zero Dawn review van Carl.

ADVERTENTIE

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread