Call of Duty: Warzone heeft meer dan 15 miljoen spelers

Oorlog was nog nooit zo populair.

Via een tweet laat Activision weten dat Call of Duty: Warzone de kaap van 15 miljoen speler heeft overschreden. De free-to-play modus bereikte dat spelersaantal op minder dan vier dagen tijd.

Eerder deze week gingen spelers massaal aan de slag met de langverwacht Battle Royale-modus voor Call of Duty: Modern Warfare. In amper 24 uur tijd bereikte de modus meer dan 6 miljoen gebruikers. Enkele dagen later komen daar dus nog eens 9 miljoen spelers bij.

Kort na de release kampte van de modus kampte Call of Duty: Warzone met een revive glitch. Die is ondertussen via een aangepaste playlist uit de game gehaald. Naast het verhelpen van de glitch, krijgt de game binnenkort ook speelsessies met meer dan 200 spelers.

Beginnende Warzone spelers die net starten, kunnen onze Call of Duty: Warzone-tips raadplegen.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread