E3 2020 vermoedelijk afgelast

UPDATE: Nu ook officieel bevestigd.

UPDATE: De afgelasting is nu ook officieel bevestigd door organisator ESA. De organisatie laat ook weten dat wie reeds een ticket kocht, een volledige terugbetaling kan aanvragen. Daarnaast wordt nog onderzocht of er een online evenement mogelijk is als alternatief op de beurs.

Oorspronkelijk artikel: De E3-beurs van dit jaar gaat vermoedelijk niet door. Uitgever Devolver Digital hint via een tweet alvast naar een afgelasting van het evenement. Later deze namiddag zou een officiële bevestiging volgen van organisator Entertainment Software Association (ESA).

De afgelasting zou een gevolg zijn van het coronavirus, waarmee ook in de Verenigde Staten al meer dan 1.000 mensen zijn besmet. Eerder was de Game Developers Conference al afgelast omwille van het virus. Ook andere evenementen zoals muziekfestival Coachella zijn intussen uitgesteld.

Volgens Bloomberg zoekt organisator ESA wel naar een alternatief. Zo komt er later deze zomer mogelijk een online evenement. Het valt nog af te wachten hoe grote bedrijven zoals Microsoft dit jaar hun grootste aankondigingen zullen doen. Ook Nintendo zou dit jaar normaal gezien terug aanwezig zijn op de beurs.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread