Doom Eternal rondt de kaap van honderdduizend gelijktijdige spelers

Genoeg kandidaten om het helleleger aan te pakken.

Afgelopen vrijdag lanceerde Doom Eternal. Diezelfde dag nog rondde de game de kaap van honderdduizend gelijktijdige spelers op Steam. Dat vernemen we via de statistiekenpagina steamdb.

Met dat aantal verbreekt Doom Eternal vlot het record van de vorige Doom-game uit 2016. Die game bereikte op de dag van de release slechts 44.000 gelijktijdige spelers. Het record van Doom Eternal is des te opmerkelijker aangezien de game niet exclusief via Steam lanceerde.. Je kunt de pc-versie van de game namelijk ook via de website van Bethesda kopen.

Kijken we naar het totale aantal verkochte exemplaren, dan zien we dat de game intussen al meer dan vijfhonderdduizend keer over de digitale toonbank van Steam ging. Of de game het ook op dat vlak beter doet dan Doom uit 2016 valt nog af te wachten. Die titel ging in totaal meer dan 3,5 miljoen keer over de toonbank.

Wie van plan is om de pc-versie van de game te kopen, checkt best eerst de Doom Eternal systeemeisen. Zo ben je zeker dat jij en je pc het helleleger aankunnen.

Advertentie

Gerelateerde content

Verder op de site...

Wolfenstein: Youngblood heeft een open levelstructuur

Dankzij ontwikkelaar Arkane Studios.

Metro Exodus krijgt twee DLC-pakketten

Met nieuwe personages in de hoofdrol.

Apex Legends verbant meer dan 770.000 cheaters

Dankzij de nieuwe rapporteringstool.

Borderlands 3 bevat microtransacties

Maar enkel voor cosmetische voorwerpen.

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread