Temtem roadmap toegelicht

Game intussen al een half miljoen keer verkocht.

Ontwikkelaar Crema laat weten dat de op Pokémon geďnspireerde MMO Temtem na een maand in Early Access al meer dan een half miljoen keer is verkocht. Daarnaast maakt de ontwikkelaar ook bekend welke nieuwe content er binnenkort naar de game komt.

De komende maanden wordt vooral het MMO-gedeelte van Temtem uitgebreid. Zo kun je binnenkort clans vormen, komt er een in-game chatsysteem en krijg je de mogelijkheid om ranked matches uit te vechten.

12

Deze zomer krijgt de game een nieuw eiland genaamd Kisiwa. Daar kun je onder andere 25 nieuwe Temtem vangen en je eigen huis bouwen. In de herfst komen er opnieuw een nieuw eiland en 25 nieuwe Temtem, inclusief de eerste Legendary Temtem. Ontwikkelaar Crema benadrukt wel dat al die nieuwe content onder voorbehoud is en steeds kan wijzigen.

Hoewel Temtem officieel volledig los staat van Pokémon, zijn er uiteraard heel wat gelijkenissen tussen beide games. Ook de Pokémon-serie doet het nog steeds zeer goed, zoals je onder andere leest in onze Pokémon Sword en Shield review.

ADVERTENTIE

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Sony en Microsoft stellen voorlopig geen gamereleases uit

Maar de gezondheid van de medewerkers is het belangrijkste.

Gerucht: Dit zijn de nieuwe playlists voor Call of Duty: Warzone

Spelen we weldra in teams van twee of vier?

Call of Duty: Warzone verhoogt prijzen loadout drops

Prijsstijging levert eerlijkere sessies op.

Sony vertraagt downloadsnelheid door coronacrisis

Moeilijke tijden vragen harde maatregelen.

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread