Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Half-Life: Alyx releasedatum bekendgemaakt

VR het einde van maart.

Valve heeft de releasedatum van Half-Life: Alyx onthuld. Vanaf 23 maart kunnen fans voor het eerst in dertien jaar opnieuw aan de slag met een nieuwe Half-Life. De game dient vooral ter promotie van de Valve Index VR-bril, maar ook andere VR headsets worden ondersteund.

De game speelt zich af tussen de gebeurtenissen van Half-Life en Half-Life 2. Je kruipt in de rol van Alyx voor een avontuur dat volgens Valve ongeveer 15 uur duurt. In de game probeer je het verzet tegen de binnenvallende aliens te organiseren.

Cover image for YouTube videoHalf-Life: Alyx Announcement Trailer

De aankondiging van Half-Life: Alyx legt Valve voorlopig geen windeieren. Eind vorig jaar is de verkoop van de Valve Index immers meer dan verdubbeld na de onthulling van de game. In afwachting van de langverwachte nieuwe game vind je op de site Carls liefdesbrief aan de serie in onze Half-Life 2 retrofiel.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Half-Life: Alyx

PC

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties