Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Bravely Default 2 aangekondigd

Exclusief voor de Switch.

Square Enix en Nintendo hebben onthuld dat Bravely Default 2 in de maak is. De game lanceert in 2020 voor de Switch. De game vormt geen rechtstreeks vervolg op de eerste Bravely Default en Bravely Second. Het is een volledig nieuw verhaal, vergelijkbaar met hoe elke nieuwe Final Fantasy-game een opzichzelfstaand verhaal is.

De ontwikkeling van de game is opnieuw in handen van hetzelfde team, dat eerder ook al Octopath Traveler maakte. De soundtrack wordt opnieuw verzorgd door Japanse componist Revo. Over het verhaal en de personages in Bravely Default 2 is momenteel weinig geweten.

Cover image for YouTube videoBravely Default II – Announcement Trailer – Nintendo Switch

De eerste Bravely Default lanceerde in 2012 en was een onverwacht succes voor Square Enix. Vorig jaar bracht Square Enix ook Octopath Traveler uit. Onze Octopath Traveler review lees je op de site.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Bravely Default II

Video Game

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties