Fortnite krijgt vermoedelijk jaarlijkse Battle Pass

Met exclusieve skins.

Mogelijk krijgt Fortnite binnenkort een jaarlijkse Battle Pass. Dat blijkt althans uit enkele files die gereleaset zijn voor update v11.30. De 2020 Annual Pass zou toegang geven tot alle deeltijdse Battle Passes, evenals zeven exclusieve cosmetische items.

Daarnaast komt er ook een Battle Bundle. Die kost meer dan de normale Annual Pass, maar zou meteen 25% van alle nieuwe content unlocken. Het is momenteel nog niet geweten hoeveel al die verschillende formules kosten. Vanavond komt er wel een aankondiging over Fortnite op de Game Awards, dus mogelijk weten we dan meer.

12

Vorige maand raakte al bekend dat Fortnite Chapter 2 Season 1 is verlengd. Je hebt dus nog een paar weken om alle beloningen te verzamelen. Bij ons vind je ook steeds alle Fortnite Chapter 2 info.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread