Pathfinder: Wrath of the Righteous aangekondigd

Ontwikkelaar Owlcat Games heeft Pathfinder: Wrath of the Righteous aangekondigd. Het is de tweede game in de serie na het vorig jaar uitgebrachte Pathfinder: Kingmaker. De serie is gebaseerd op de gelijknamige tabletop-game.

Wrath of the Righteous speelt zich af in the Worldwound, waar er een grootschalige oorlog tussen mensen en demonen plaatsvindt. In tegenstelling tot Kingmaker krijgt de nieuwe game een meer donkere visuele stijl. Daarnaast introduceert de game de Witch en Oracle als nieuwe classes. Elke class heeft deze keer bovendien een pak meer progressiemogelijkheden dankzij een nieuw mythic progression system.

12

Ook heeft de ontwikkelaar ook een aantal lessen getrokken uit de feedback op Kingmaker. Zo zullen de keuzes die je maakt beter op elkaar zijn afgestemd. Daarnaast is ook de mogelijkheid om je eigen koninkrijk uit te bouwen verder uitgediept en beter afgestemd op het overkoepelende verhaal.

ADVERTENTIE

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Cyberpunk 2077 release uitgesteld

Gelukkig is het nog altijd minder dan 2077 keer slapen.

Pokémon Sword en Shield krijgen Expansion Pass

Inclusief heel wat oude en nieuwe Pokémon.

The Elder Scrolls Online trekt volgend jaar naar Skyrim.

Nu maar hopen dat je geen pijl in je knie krijgt.

Bravely Default 2 aangekondigd

Exclusief voor de Switch.

Verder op de site...

Dying Light 2 release uitgesteld

Naar wanneer nog onbekend.

Survival horror game Summerford aangekondigd

Spirituele opvolger voor Resident Evil, Silent Hill en Alone in the Dark?

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread