Pathfinder: Wrath of the Righteous aangekondigd

Ontwikkelaar Owlcat Games heeft Pathfinder: Wrath of the Righteous aangekondigd. Het is de tweede game in de serie na het vorig jaar uitgebrachte Pathfinder: Kingmaker. De serie is gebaseerd op de gelijknamige tabletop-game.

Wrath of the Righteous speelt zich af in the Worldwound, waar er een grootschalige oorlog tussen mensen en demonen plaatsvindt. In tegenstelling tot Kingmaker krijgt de nieuwe game een meer donkere visuele stijl. Daarnaast introduceert de game de Witch en Oracle als nieuwe classes. Elke class heeft deze keer bovendien een pak meer progressiemogelijkheden dankzij een nieuw mythic progression system.

12

Ook heeft de ontwikkelaar ook een aantal lessen getrokken uit de feedback op Kingmaker. Zo zullen de keuzes die je maakt beter op elkaar zijn afgestemd. Daarnaast is ook de mogelijkheid om je eigen koninkrijk uit te bouwen verder uitgediept en beter afgestemd op het overkoepelende verhaal.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

The Last of Us 2 walkthrough en gids met collectables en item locaties

Onze gids die je volledig door The Last of Us 2 loodst.

Sims 4 cheats voor PS4, pc, Mac en Xbox One

Oneindig geld, onsterfelijkheid, carrières verbeteren, teleportatie en veel meer!

Red Dead Redemption 2 cheats voor PS4, pc en Xbox One

Welke codes zijn er in Red Dead Redemption 2 en wat is hun effect?

Minecraft cheats en commands

Achievements unlocken, XP krijgen, teleporteren en nog veel meer.

Fortnite Chapter 2 Season 3 - alle informatie over Season 13 verzameld

Alles wat je over Fortnite Chapter 2 Season 3 moet weten.

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread