Commandos 2 en Praetorians HD Remastered lanceren in januari

Maar eerst nog een bta-test.

Kalypso Media maakt de releasedatum van Commandos 2 HD Remastered en Praetorians HD Remastered bekend. Beide games lanceren op 24 januari voor de pc, en zijn zowel afzonderlijk als in een dubbelpakket beschikbaar. De prijzen voor beide games zijn evenwel nog niet bekend.

Als je de games pre-ordert, kun je vanaf 13 december ook aan de slag met een bta-versie van beide games. Die laten je alvast kennismaken met de nieuwe tutorials en de opgesmukte HD-graphics. In de loop van volgend jaar komen beide games ook naar de PlayStation 4 en Xbox One.

Kalypso Media is vooral bekend van de Tropico-games. Onze Tropico 6 review vind je op de site.

ADVERTENTIE

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Microsoft kondigt 50+ nieuwe games voor Xbox Game Pass aan

Final Fantasy, The Witcher 3, Minecraft Dungeons en meer.

Hearthstone krijgt Battlegrounds-modus

Plus Descent of Dragons-expansie onthuld.

Crusader Kings 3 aangekondigd

Voor vorst, voor vrijheid en voor recht.

Verder op de site...

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread