Diablo 4 aangekondigd

Duivels goed.

Blizzard Entertainment heeft tijdens de BlizzCon-openingsceremonie Diablo 4 aangekondigd. Het bedrijf heeft alvast een cinematische trailer en een eerste gameplaytrailer getoond.

Gameregisseur Luis Barriga laat alvast weten dat de game teruggaat naar de beginselen van de serie en benoemt daarbij het kernwoord 'grimmig'. Barriga laat ook weten dat er nu PvP-zones zijn, iets wat in Diablo 3 ontbrak.

De gameplaytrailer presenteerde ook de eerste drie klassen in de game: the Barbarian, Sorceress en Druid. Diablo 4 is in ontwikkeling voor de pc, PlayStation 4 en de Xbox One. De reveal van Diablo 4 volgt op de reveal van Diablo Immortal, die heftige kritiek te verduren kreeg.

Advertentie

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread