GTA 5 cheats voor PS4, PC, Xbox One, PS3, Xbox 360 - Wapens, auto's, etc.

GTA 5 cheats - Grand Theft Auto 5 cheat codes voor PS4, Xbox One, PS3 en Xbox 360. Alle wapens, voertuigen, geld, onoverwinnelijkheid en meer.

GTA 5 cheats zijn natuurlijk de ideale manier om de game te spelen als je gewoon wat plezier wilt hebben. Naast de typische GTA 5 cheat codes waarmee je jezelf onoverwinnelijk maakt of sneller beweegt, zijn er ook GTA 5 cheats waarmee je de wereld kunt aanpassen. Zoals bijvoorbeeld het weer veranderen, de zwaartekracht veranderen en zelfs in slow-motion spelen. Natuurlijk kun je ook voertuigen laten spawnen zodat je snel kan maken dat je weg bent wanneer de politie achter je aan zit. Verder hebben we ook cheats om meteen alle wapens te verkrijgen en met bijvoorbeeld explosieve kogels te schieten.

Het belangrijkste waar je echter rekening mee moet houden is, dat als je één van de cheats in dit artikel gebruikt, je niet langer trophies of achievements kunt verdienen als je deze cheats activeert en vervolgens het spel opslaat.

Je hebt ook wat geduld nodig om deze cheat codes correct in te voeren. We raden dan ook aan om de D-pad te gebruiken in plaats van de stick en je niet te haasten bij het indrukken van de knoppen, althans tot je het wat in de vingers hebt.

Inmiddels begonnen met die andere Rockstar-game? Check dan onze Red Dead Redemption 2 cheats voor PS4 en Xbox One! Of ben je in een nostalgische bui en zoek je GTA San Andreas cheats?

Omdat er zoveel GTA 5 cheats zijn, hebben we ze voor de overzichtelijkheid verdeeld over meerdere pagina's:

Grand Theft Auto 5 cheats - Inhoudsopgave

 • Op deze pagina: GTA 5 - Onsterfelijkheid, wapens, health en armor
  Een van de leukste dingen in een Grand Theft Auto game is natuurlijk onoverwinnelijk rondlopen met een hele lading wapens en gewoon pure chaos creëren. Onderaan deze pagina vind je alle cheat codes om je zoveel wapens, health en armor te geven als je zelf wilt. Of had je liever wat sneller willen lopen of zwemmen? Ook geen probleem! Combineer de codes op deze pagina met de volgende:
 • GTA 5 - Wanted-level, parachute, explosieve kogels, slow-motion
  Wat is er meer badass dan met de hulp van exploderende kogels een volledige politiemacht proberen af te schudden. Combineer deze cheat codes met de voertuigen van de volgende pagina en kijk of je deze uitdaging aankunt. Vlieg met een helikopter naar de top van een flatgebouw. Zet je wanted-level op het maximale nivea, spring met een parachut naar beneden en probeer te ontsnappen. Wedden dat het je niet meteen lukt?
 • GTA 5 - Voertuigen: auto's, motors, vliegtuigen en helikopters
  Met deze cheat codes kan je verschillende voertuigen oproepen. Zomaar uit het niets! Je hebt de keuze uit verschillende coole auto's, motors, een BMX en zelfs vliegtuigen en de helikopter. Ideaal als je snel wil ontsnappen aan de politie, de stad op een andere manier wil verkennen of even een drive-by wil uitvoeren op een fiets! We hebben de cheats voor alle beschikbare voertuigen!
 • GTA 5 - Snel geld verdienen op de beurs, oneindig veel geld
  Elke gangster weet dat bakken geld hebben zeer belangrijk is om ware machthebber te worden. Met geld kan je eigendommen kopen in Los Santos en interessante bedrijven overnemen. In GTA 5 is dit uitgebreider dan ooit, want er zijn maar liefst twee aandelenbeurzen in de game. Eentje is zelfs verbonden aan de games van alle andere GTA 5-gamers ter wereld. Om je wat wegwijs te maken in hoe het allemaal werkt en hoe je het gemakkelijkst geld kan verdienen met dit systeem hebben we een korte guide opgesteld. Ook beschrijven we een manier waarmee je oneindig veel geld kan verdienen.

GTA 5 cheats voor PC

GTA 5 cheats voor PC
Speel je de game niet op console maar op PC? Vrees niet, de PC versie van GTA 5 heeft natuurlijk ook een heleboel cheatcodes. Hier vind je ze allemaal op een rij!

Benieuwd welke games dit jaar de moeite zijn? Bekijk dan onze lijst van 20 gamereleases in 2020 om naar uit te kijken

Ontwikkeling GTA 6?

GTA 5 blijft ongelooflijke populair, maar natuurlijk begint iedereen zich stilaan ook af te vragen wanneer het vervolg komt. Speculeren is altijd leuk en daarom hebben we de hardnekkigste GTA 6 geruchten op een rij gezet.

Extra missies, kostuums en auto's

Beneden vind je de cheats die je zoekt, maar wist je ook dat je zonder cheat codes heel wat dingen kunt vrijspelen?

 • Bigfoot missie
  Wanneer je de game voor 100% uitspeelt, unlock je de 'The Last One' Strangers and Freaks missie. Ga met Franklin naar Mount Chiliad. In deze geheime missie moet je een Sasquatch door het bos achtervolgen en vangen. De missie vertoont opvallende gelijkenissen met een uit Red Dead Redemption: Undead Nightmare. Sommige fans beweren zelfs dat het personage dat je in GTA 5 ontmoet het kleinkind is van de gek uit Red Dead.

 • Alternatieve kostuums
  Voltooi de laatste verhaalmissie en je krijgt drie geheime kostuums: een politieuniform, een bewakersuniform van de laatste missie en de zwarte outfit uit de stealth missies.

 • Space Docker
  Nadat je de 'Fame Or Shame' verhaalmissie hebt voltooid, vind je in het oosten van Sandy Shores de Omega stranger. Deze geeft je de 'Far Out' missie. Verzamel alle 50 stukken van de spaceship om de Space Docker auto te unlocken. Dit voertuig is met de nieuwste buitenaardse technologie uitgerust, waaronder twee booster jets.

 • Hot Rod ATV
  Voltooi alle verhaalmissies om de Hot Rod ATV voor Trevor te unlocken.

 • Epsilon Tractor
  Voltooi de 'Epsilon Tract' missie om de Epsilon Tractor voor Michael te unlocken.

Cheats: Onsterfelijkheid, alle wapens, maximale health armor

Onsterfelijkheid: Niets kan jou nog tegenhouden met deze cheat. Explosies, kogels, autocrashes,... Je kan er allemaal tegen. Tot de vijf minuten op zijn natuurlijk, want je moet deze cheat elke vijf minuten opnieuw invoeren om het effect te behouden. Niets is perfect!

Onsterfelijkheid
PS4 / PS3 Rechts, X, Rechts, Links, Rechts, R1, Rechts, Link, X, Driehoek
Xbox 360 / Xbox One Rechts, A, Rechts, Links, Rechts, RB, Rechts, Link, A, Y

Alle wapens: Om de boel op stelten te zetten heb je een breed arsenaal wapens nodig en met deze cheat heb je dat op enkele seconden tot je beschikking.

Alle wapens
PS4 / PS3 Driehoek, R2, Links, L1, X, Rechts, Driehoek, Onder, Vierkant, L1, L1, L1
Xbox 360 / Xbox One Y, RT, Links, LB, A, Rechts, Y, Onder, X, LB, LB, LB

Maximale health en armor: Met deze cheat vult je levensbalk en je armorbalk meteen weer helemaal tot maximum! Een handig steuntje in de rug dus als je even in een benarde positie zit. En je moet ook niet meer telkens naar Ammunation gaan om een nieuwe body armor te kopen.

Maximum health en armor
PS4 / PS3 Cirkel, L1, Driehoek, R2, X, Vierkant, Cirkel, Rechts, Vierkant, L1, L1, L1
Xbox 360 / Xbox One B, LB, Y, RT, A, X, B, Rechts, X, LB, LB, LB

Skills herladen: De drie hoofdpersonages hebben elk hun unieke vaardigheid die ze kunnen gebruiken zolang het balkje niet leeg is. Met deze cheat vul je dat balkje zo weer helemaal bij. Vooral Franklin's slow-motion skills baten hierbij.

Skills herladen
PS4 / PS3 X, X, Vierkant, R1, L1, X, Rechts, Links, X
Xbox 360 / Xbox One A, A, X, RB, LB, A, Rechts, Links, A

Sneller lopen: Heb je soms ook het probleem dat je gewoon geen geschikt voertuig kan vinden en stappen gewoon niet snel genoeg gaat voor je? Met deze cheat loop je heel wat sneller. Ook ideaal voor wandelingen langs het strand of in de natuur!

Sneller lopen
PS4 / PS3 Driehoek, Links, Rechts, Rechts, L2, L1, Vierkant
Xbox 360 / Xbox One Y, Links, Rechts, Rechts, LT, LB, X

Sneller zwemmen: Geen haai die jou nog te pakken krijgt met deze cheat. You won't need a bigger boat!

Sneller zwemmen
PS4 / PS3 Links, Links, L1, Rechts, Rechts, R2, Links, L2, Rechts
Xbox 360 / Xbox One Links, Links, LB, Rechts, Rechts, RT, Links, LT, Rechts

Op de volgende pagina vind je alle GTA 5 - Wanted-level, parachute, explosieve kogels en slow-motion.

Slow motion mikken: Met deze cheat kan je Michael's speciale ability met elk personage gebruiken en heb je tevens geen last van een leeglopende balk. Het effect versterkt zich telkens je de code invoert. De vijfde keer reset de snelheid zich weer en is alles weer normaal.

Slow motion
PS4 / PS3 Vierkant, L2, R1, Driehoek, Links, Vierkant, L2, Rechts, X
Xbox 360 / Xbox One X, LT, RB, Y, Links, X, LT, Rechts, A

ADVERTENTIE

Ga naar comments (6)

Over de auteur

Redactie

Redactie

Contributor

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Gerelateerde content

Microsoft kondigt 50+ nieuwe games voor Xbox Game Pass aan

Final Fantasy, The Witcher 3, Minecraft Dungeons en meer.

Death Stranding komt volgend jaar naar de pc

Norman Reedus bewonderen in een nog hogere resolutie.

Verder op de site...

Fortnite Chapter 2 Season 2 releasedatum bekend

Game maak vanaf dan gebruik van het Unreal Engine 4 Chaos Physics System.

Dying Light 2 release uitgesteld

Naar wanneer nog onbekend.

Reacties (6)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread