Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Oxygen Not Included heeft nieuwe releasedatum.

Buiten adem.

Ontwikkelaar Klei Entertainment heeft een nieuwe releasedatum bekendgemaakt voor zijn nieuwste game Oxygen Not Included. De game verlaat Early Access op 30 juli. Eerder stond de release gepland voor 28 mei, maar die werd op het laatste moment uitgesteld.

Volgens de ontwikkelaar voldeed patch 1.0 op dat moment nog niet aan de verwachtingen. Dat is nu dus wel het geval. Versie 1.0 van Oxygen Not Included voegt onder andere nieuwe asteroïden toe om te verkennen, evenals drie nieuwe biomen en nieuwe objectives. Daarnaast bevat de patch ook verschillende bug fixes.

Cover image for YouTube videoOxygen Not Included [Animated Short] - Launch Teaser

De ontwikkelaar laat weten dat spelers zich ook na de release van versie 1.0 aan nieuwe content en updates mogen verwachten. Eerder bracht Klei Entertainment onder andere Mark of the Ninja, Don't Starve en Invisible, Inc uit.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties