Ghostwire: Tokyo aangekondigd

Minder griezelig dan The Evil Within.

Tango Gameworks heeft tijdens de E3 2019 Ghostwire: Tokyo aangekondigd. De studio van ontwikkelaar Shinji Mikami werkte eerder aan de The Evil Within-games. Volgens de studio is de nieuwe game echter geen survival-horror, maar eerder een action-adventuregame.

In de eerste trailer voor de game is te zien hoe mensen in Tokio mysterieus verdwijnen. Daarnaast verschijnen er ook overal mysterieuze monsters. Het is aan jou om uit te zoeken wat er juist aan de hand is. Het is momenteel echter nog onduidelijk wat de gameplay inhoudt.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread