Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Doom Eternal release bekend

Aftellen geblazen.

Id Software heeft de releasedatum voor Doom Eternal onthuld. De game lanceert op 22 november voor pc, PlayStation 4, Switch en Xbox One. Daarnaast krijgt de game ook een collector's edition met een draagbare replica van de helm van de Doom Slayer.

Een nieuwe trailer voor de game toont bovendien enkele veranderingen in de gameplay. Zo maak je deze keer gebruik van air dashes om je voort te bewegen en zelfs platformsecties te voltooien. Daarnaast zijn er ook nieuwe power-ups.

Cover image for YouTube videoDOOM Eternal – Official E3 Story Trailer

Daarnaast krijgt Doom Eternal een nieuwe multiplayermodus genaamd Battlemode. Daarin neemt één menselijke speler het op tegen twee demonen. Id Software omschrijft de modus als een first-person fighting game, waarin zowel strategie als skill een belangrijke rol spelen. Meer info over de modus volgt tijdens QuakeCon 2019.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Doom Eternal

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties