Xbox Game Pass-prijs voor pc bekend

Voor een appel en een ei.

Microsoft heeft nieuwe details over de Xbox Game Pass voor de pc bekendgemaakt. Vanaf nu is er een bètaversie van de abonnementsdienst beschikbaar. Die kost 9,99 euro per maand en geeft je tot meer dan 100 games toegang. Voor de eerste maand betaal je slechts één euro.

Onder andere We Happy Few, Hellblade: Senua's Sacrifice, Sea of Thieves Anniversary Edition en State of Decay 2 zijn speelbaar via de Game Pass. Daarnaast zijn ook toekomstige Microsoft-games zoals Gears 5 en Halo: The Master Chief Collection meteen speelbaar voor abonnees.

Ten slotte krijgen abonnees ook 20% korting op games en 10% korting op add-ons in de Microsoft Store. Microft heeft recent eveneens een nieuwe reeks Xbox Game Pass-games beschikbaar gesteld.

Er komt eveneens een Xbox Ultimate abonnement.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread